Team

Peter Kildemand

Speedway Driver

Peter Kildemand er fra Odense og har kørt speedway siden han kun var 4 år gammel. Han blev i 2010 udlært som automekaniker og tog i foråret 2010 til England, sammen med sin kammerat og mekaniker. Han ville jage drømmen om at leve af sin sport og blive professionel speedwaykører.

Casper Wortmann

Udviklingschef

Casper er til sæsonen 2019 kommet mere ind i temaet igen. Han har tidligere været mekaniker for Peter og opnået nogle gode resultater sammen. Casper´s opgave er at have overblikket til løbene og kommunikere med mekanikerteamet, samt sørge for at udvikle på grejet. Casper vil deltage i alle de danske løb, samt større løb rundt omkring i europa.

Krzyztof Nyga (Nenes)

Chefmekaniker

Nenes har været i teamet siden 2015 og er chefmekaniker. Det vil sige han står for cyklerne altid er 100% klar. Nenes en dygtig og erfaren mekaniker, som kender gamet ind og ud. Han er utroligt vellidt rundt omkring i miljøet, forbi han altid er hjælpsom og har en god udstråling. Hans positive sind og imødekommenhed nævnes tit af sponsorer og klubfolk.

Michał Ciemięga

2. mekaniker

Michal kom til teamet inden sæsonen 2019, han er 2. mekaniker, det vil sige han udgør mekanikerteamet sammen med Nenes. Han har selv kørt ungdoms speedway og er kommet med gode indspark. Michael har også en høj arbejdsmoral, så vi er meget glade for at have fået ham ind i teamet til 2019.

Martin Ravn

Trackman

Martin var i 2018 en stor hjælp til forskellige events og løb. Han er i forvejen et kendt ansigt af alle i teamet og nu også bl.a. sponsorerne. I 2019 vil Martin også være behjælpelig, når der er matcher i Fjelsted og til diverse sponsorevent.

Mike Andersen

Trackman

Mike er et kendt ansigt i teamet og vi er glade for Mike endnu engang vil hjælpe med hans kompetencer, der er undværlige for teamet. Han vil hjælpe med diverse opgaver der opstår i hverdagen og med sponsorevents.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere